Az oldal töltődik
Félmillió forintot gyűjtöttek az adományozók
2023.10.09

Tapolcán ritkán látott autócsodákkal tartott kiállítást és egyben jótékonysági gyűjtést is a Sport- és Egészségközpont. A befolyt összegből a tapolcai Család- és Gyermekjóléti Központ munkáját segítik.

Fennállásuk óta többször szerveztek karitatív megmozdulásokat a Sport- és Egészségközpont dolgozói, akik az adományok gyűjtése mellé minden alkalommal tartalmas programokat is kínáltak a segíteni vágyók és a rászorulók részére.


Ez most sem volt másképp, hiszen közel 40 autóból álló kiállításnak adtak otthont udvarukon, ahol a Mustangok, Lotus, Camaro „utcai versenyautók” között, még egy szépen karbantartott Trabant is helyet kapott.

A nap folyamán lehetőség nyílt az autókat közelebbről is megcsodálni, a tulajdonosokkal beszélgetni, illetve a gyerekek legnagyobb örömére, élményautózásra is sor került. A programokat színesítette a tapolcai tűzoltóautó bemutatója is, mely minden lurkónak elnyerte a tetszését.

Az adományokból fél millió forint gyűlt össze, melyet a szervezők a Család- és Gyermekjóléti Központnak ajánlottak fel és tartós élelmiszerek formájában adják át számukra. /hg/