Az oldal töltődik

Tapolca Város Önkormányzata az EFOP-1.5.2-16-2017-00012 „Humán szolgáltatások fejlesztése Tapolcán és környékén” című projekt keretében 2021. májusától-tól bevezeti a Tapolca Városkártya rendszert. A kártyát Tapolca városa lakosai és a konzorciumi települések (Gyulakeszi, Zalahaláp, Monostorapáti, Raposka, Lesenceistvánd és Lesencetomaj) lakosai ingyenesen igényelhetik. Ezen településeken kívüli lakosok 500 Ft-ért vásárolhatják meg a Tapolca kártyát. Működése QR-kód alapon nyugszik, mely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használat alól, ezáltal a Tapolca Card az okostelefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz.

A kártyával ösztönözzük a helyben, helyi vállalkozóktól való vásárlást, segítve ezzel a helyi gazdaságot. A Tapolca Városkártya-tulajdonosok pedig kedvezményt kapnak a helyi vásárlásaikból, illetve az igénybe vett szolgáltatások díjából a regisztrált elfogadóhelyeken.

A kártya igénylői részére az önkormányzati tulajdonban levő szolgáltató cégek és intézmények is kedvezményt biztosítanak.

A Tapolca Kártya igénylése kétféleképpen történhet:

  • Ezen regisztrációs lap kitöltésével
  • Személyesen a központi Tourinform irodában

A igénylés feltétele a lakcímkártya másolatának csatolása.

A kártya a kiállítástól számított 7 évig érvényes.

14 év alatti gyermekek kizárólag törvényes képviselőjük kíséretében személyesen a Tourinform irodában igényelhetnek kártyát.

Városkártya illetékességi területei: önkormányzati cégek, intézmények (TÁMK, Tapolca Mozi), kis-és középvállalkozások (vendéglátás, kiskereskedelem és szolgáltatás).