Az oldal töltődik

ELFOGADÓHELYEK

ELFOGADÓHELYEK

Egy álló és egy fekvő szoláriumgéppel várjuk kedves vendégeinket!!!

Igazi csokicső!!!


Számítástechnikai termékek Kiskereskedelmi forgalmazása, szervizelése. Tintapatronok, Tonerek Forgalmazása, (töltése). Laptopok karbantartása, tisztítása, Szervizelése, Használt Gépek forgalmazása!


Domain és webhosting szolgáltatás

Programok

Programok

Virtuóz dallamok
2024.02.26. 17:00 . 2024.03.26. 19:00

Bernáth Ferenc gitárművész és Szoroka Dániel harmonikaművész koncertje
Belépés díjtalan!

Fenntarthatósági workshop játékosan
2024.03.05. 18:00 . 20:30

Kövesdi Anikó Barbara fenntartható fejlődés szakértő mesél játékos, interaktív formában a fenntarthatóság témakörében

A Mons Magnus/ Nagy Hegy kora és bora
2024.03.06. 17:30 . 19:30

Tapolcai történelmi délutánok 2024
Hangodi László történész előadássorozata

Hírek

Hírek

Trappolós programok márciusban
2024.02.29

Márciusban két alkalommal is futásra invitálják a Tapolcai Trappolók a kilométerek szerelmeseit.

Először egy 6 órás hivatalos OB futamot szerveznek, ahova a hazai futóélet krémjét várják és országos csúcsok túlszárnyalására is sor kerülhet. A másik rendezvény lényege, célja, inkább a futás népszerűsítése, megszerettetése a fiatalabb generációkkal, ennek a „Nyuszi Futam” nevet adták.

Ez év február 17-én lenne 100 éves a zeneiskola alapítója, első igazgatója
2024.02.29

Borsányi Gábor mozgalmas, szép életét a hirtelen halál szakította meg 1988. augusztus 14-én. Ő volt a Tapolcai Zeneiskola alapítója és első igazgatója. Tapolcán először a Batsányi János Gimnázium, majd az 1.sz. Általános Iskola adott helyet az intézménynek. Az alapító igazgató sajnos már nem érhette meg, hogy a zeneiskola saját épületbe költözhetett. Pedagógus pályafutása alatt mindig volt énekkara, néha három különböző csoport is. Csak nyugdíjas életének utolsó két évében nem vezényelt, szenvedett az énekkar hiányától- írja a Tapolcai Médiához eljuttatott visszaemlékezésében Péni Béla, a Járdányi Pál Zeneiskola igazgatója.

Brusznyai-díj a vetésis tapolcai diáklánynak
2024.02.29

Brusznyai-díj elismerésben részesült Németh Kata, a Vetési Albert Gimnázium magyar–spanyol két tanítási nyelvű tagozatának tapolcai diákja. A kitüntetett, Patrik Judittól, Brusznyai Árpád unokájától vehette át a díjat a Brusznyai Árpád születésének 100. évfordulóján rendezett emlékhangversenyen, a Pannon Egyetem aulájában. A tapolcai lányon kívül, két veszprémi zenepedagógus, művész, Bendik Ágota és Rostetterné Nagy Rita részesült még az elismerésben a napokban.

GYIK

Kérdések a kártyáról

Tapolca Város hivatalos kártyája. Egy „okoskártya”, amellyel a város az itt élő polgárokat támogatja. Számos kedvezményes szolgáltatást nyújt, melyek köre folyamatosan bővül.

A Tapolca Kártya igénylésekorkor az Ön által megadott e-mailre azonnal megérkezik a kártyája. Innentől kezdve elég az is, ha a kapott virtuális kártyát az okoskészülékén tárolja, ezáltal a kedvezményekhez saját okostelefonján keresztül is hozzájuthat. Így lehet tulajdonosa Európa legmodernebb technológiájával ellátott Smart QR kód alapú kártyájának.

Bárki.

Személyesen: a tapolcai Tourinform irodában (8300 Tapolca, Fő tér 17.)

Online: a www.tapolcakartya.hu weboldalon keresztül igényelhető.

TAPOLCA KÁRTYA plasztik kártya átvehető a központi Tourinform irodában (8300 TAPOLCA, Fő tér 17.). A tapolcai és a 6 konzorcíumi település ( Lesencetomaj,Lesenceistvánd, Monostorapáti,Gyulakeszi, Raposka, Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezők ingyen, más településeken élők 500 Ft-ért vásárolhatják meg.

A Tapolca Kártya számos kedvezményes szolgáltatást nyújt, melyek köre folyamatosan bővül.

A tapolcakartya.hu weboldalon az Elfogadóhelyek menüpont alatt található a kedvezményadó szolgáltatók köre és a kedvezmények mértéke.

A városkártya 365 napig érvényes.

Igen. A Tapolca kártya városkártyát a tapolcai és a 6 konzorcíumi település ( Lesencetomaj,Lesenceistvánd, Monostorapáti,Gyulakeszi, Raposka, Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezők ingyen, más településeken élők 500 Ft-ért vásárolhatják meg.

Igen. A Tapolca Kártya városkártyát az állandó tapolcai és 6 konzorcíumi (Lesencetomaj,Lesenceistvánd,Raposka,Gyulakeszi,Monostorapáti,Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezőkön kívüli lakos 500 Ft-ért vásárolhatja meg.