Az oldal töltődik

ELFOGADÓHELYEK

ELFOGADÓHELYEK

Egy álló és egy fekvő szoláriumgéppel várjuk kedves vendégeinket!!!

Igazi csokicső!!!


Számítástechnikai termékek Kiskereskedelmi forgalmazása, szervizelése. Tintapatronok, Tonerek Forgalmazása, (töltése). Laptopok karbantartása, tisztítása, Szervizelése, Használt Gépek forgalmazása!


Domain és webhosting szolgáltatás

Programok

Programok

Tiszavirág Trió - LégyOtt a TópArton!
2024.07.26. 19:00 . 20:30

LégyOtt a TópArton!
Péntekenként 19 órától nyáresti élőzene a Malom-tó partján!

Sajcz Gábor - harmonika - LégyOtt a TópArton!
2024.08.02. 19:00 . 20:30

LégyOtt a TópArton!
Péntekenként 19 órától nyáresti élőzene a Malom-tó partján!

Bardon Ivett és Piller Balázs duó - LégyOtt a TópArton!
2024.08.09. 19:00 . 20:30

LégyOtt a TópArton!
Péntekenként 19 órától nyáresti élőzene a Malom-tó partján

Hírek

Hírek

75 tapolcai példakép – Új, állandó kiállítás nyílt a városi múzeum padlásterében
2024.07.01

Ünnepélyesen átadták a Wass Albert Könyvtár és Múzeum új, közel 60 négyzetméteres múzeumi részlegét június 28-án. A tóparti épület padlásterében kialakított és berendezett “Tapolca Géniuszai” címet viselő kiállítás azoknak a valamikori tapolcaiaknak állít emléket, akiknek élete és munkássága példaképül állítható a ma embere, illetve a jövő generációk elé. A vitrinekbe foglalt múzeumi anyag összeállítása Kertész Károly Tapolcai Életrajzi Lexikon – című munkájára és a múzeum tárgyi gyűjteményére alapozva történt az elmúlt hónapokban.

“Bűnmegelőzési minicentrum” is nyáron a Tourinform iroda
2024.07.01

Böröndy Tamás, a tapolcai Tourinform iroda vezetője a rendőrséggel közös sajtótájékoztatón elmondta, a megelőző évekhez hasonlóan az idei nyáron is helyi fiatalok segítik a városba érkező turisták eligazodását a Tavasbarlang környékén. Ugyanakkor az iroda és rendőrség együttműködésnek eredményeként, diákjárőrök és széchenyis rendészeti tanulók is segítik majd a rendőrök bűnmegelőzési munkáját.

Tapolcai évfordulók amelyekről érdemes megemlékeznünk idén
2024.07.01

60 éve még nem volt város Tapolca, 58 éve már igen. Bár az idei szülinap nem kerek, de 2024-ben olyan kerek évfordulók vannak, amelyek nosztalgikus érzéseket kelthetnek a városukat kedvelő, szerető tapolcaiakban. /Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán /Tapolca/ 1987 január/

GYIK

Kérdések a kártyáról

Tapolca Város hivatalos kártyája. Egy „okoskártya”, amellyel a város az itt élő polgárokat támogatja. Számos kedvezményes szolgáltatást nyújt, melyek köre folyamatosan bővül.

A Tapolca Kártya igénylésekorkor az Ön által megadott e-mailre azonnal megérkezik a kártyája. Innentől kezdve elég az is, ha a kapott virtuális kártyát az okoskészülékén tárolja, ezáltal a kedvezményekhez saját okostelefonján keresztül is hozzájuthat. Így lehet tulajdonosa Európa legmodernebb technológiájával ellátott Smart QR kód alapú kártyájának.

Bárki.

Személyesen: a tapolcai Tourinform irodában (8300 Tapolca, Fő tér 17.)

Online: a www.tapolcakartya.hu weboldalon keresztül igényelhető.

TAPOLCA KÁRTYA plasztik kártya átvehető a központi Tourinform irodában (8300 TAPOLCA, Fő tér 17.). A tapolcai és a 6 konzorcíumi település ( Lesencetomaj,Lesenceistvánd, Monostorapáti,Gyulakeszi, Raposka, Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezők ingyen, más településeken élők 500 Ft-ért vásárolhatják meg.

A Tapolca Kártya számos kedvezményes szolgáltatást nyújt, melyek köre folyamatosan bővül.

A tapolcakartya.hu weboldalon az Elfogadóhelyek menüpont alatt található a kedvezményadó szolgáltatók köre és a kedvezmények mértéke.

A városkártya 365 napig érvényes.

Igen. A Tapolca kártya városkártyát a tapolcai és a 6 konzorcíumi település ( Lesencetomaj,Lesenceistvánd, Monostorapáti,Gyulakeszi, Raposka, Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezők ingyen, más településeken élők 500 Ft-ért vásárolhatják meg.

Igen. A Tapolca Kártya városkártyát az állandó tapolcai és 6 konzorcíumi (Lesencetomaj,Lesenceistvánd,Raposka,Gyulakeszi,Monostorapáti,Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezőkön kívüli lakos 500 Ft-ért vásárolhatja meg.