Az oldal töltődik

ELFOGADÓHELYEK

ELFOGADÓHELYEK

Egy álló és egy fekvő szoláriumgéppel várjuk kedves vendégeinket!!!

Igazi csokicső!!!


Számítástechnikai termékek Kiskereskedelmi forgalmazása, szervizelése. Tintapatronok, Tonerek Forgalmazása, (töltése). Laptopok karbantartása, tisztítása, Szervizelése, Használt Gépek forgalmazása!


Domain és webhosting szolgáltatás

Programok

Programok

Walt Disney Musicalek és Éljen János Vitéz
2024.06.22. 18:00 . 20:00

A Tapolcai Musical Színpad Gálaműsora

Yesterday Akusztik - LégyOtt a TópArton!
2024.07.05. 19:00 . 20:30

LégyOtt a TópArton!
Péntekenként 19 órától nyáresti élőzene a Malom-tó partján

Kuna Vali és testvérei
2024.07.12. 19:00 . 20:30

LégyOtt a TópArton!
Péntekenként 19 órától nyáresti élőzene a Malom-tó partján

Hírek

Hírek

Jó hír a helyi szurkolóknak, új óriás ledfalon követhetik a foci Eb-t
2024.06.12

15 négyzetméteres, FULL HD minőségű ledfalat állított üzembe a Csermák József Rendezvénycsarnok. A tekintélyes méretű képernyő előnyeit elsőként a június 14-én induló 2024-es Labdarúgó-Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire kíváncsi szurkolók, majd a nyári olimpiai játékok követői is élvezhetik az ígéretek szerint. A ledfal később kerül végleges helyére és láthatja el teljes, komplex funkcióját – tudtuk meg.

Kiállítás nyílt a gimnáziumban a Holokauszt áldozatok emléknapján
2024.04.16

Történetek egy családi albumból címmel nyílt meg a Centrópa Alapítvány archívumából összeállított, a zsidóság hétköznapjait bemutató kiállítás a Batsányi János Gimnáziumban április 16-án, (a 80.) Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja alkalmából. A tárlat családi sorsokat, egyének életutakat mutat be, áldozatokat és túlélőket egyaránt. A kiállítás egyik különlegessége, hogy a diákok részt vettek annak berendezésében és tárlatvezetésre is vállalkoztak.

Tapolcának is van már János vitéze
2024.04.15

Petőfi Sándor Kukorica Jánosból lett János vitéze másfél évszázada ledönthetetlen a hazai meseirodalmi hősök képzeletbeli dobogójának legmagasabb fokáról. Halápiné Kálmán Katalin és társulata a Tapolcai Musical Színpad pedig, ha nem is olyan régi, de hasonlóan fénylő jelensége a helyi színjátszásnak. A mű és az előadók egymásra találása három teltházas, nagy sikerű előadást eredményezett a Tamási Áron Művelődési Központban az elmúlt néhány napban. A szabadságharc költőjének verses meséjéből készült Kacsóh Pongrác daljáték “tapolcai változata”, a musical színpad és Batsányi Táncegyüttes közös produkciója mindent megmutatott abból, amit rendezői elképzelésekben, látványban, énektudásban, az érzelmek átadásának képességében tud a tapolcai társulat.

GYIK

Kérdések a kártyáról

Tapolca Város hivatalos kártyája. Egy „okoskártya”, amellyel a város az itt élő polgárokat támogatja. Számos kedvezményes szolgáltatást nyújt, melyek köre folyamatosan bővül.

A Tapolca Kártya igénylésekorkor az Ön által megadott e-mailre azonnal megérkezik a kártyája. Innentől kezdve elég az is, ha a kapott virtuális kártyát az okoskészülékén tárolja, ezáltal a kedvezményekhez saját okostelefonján keresztül is hozzájuthat. Így lehet tulajdonosa Európa legmodernebb technológiájával ellátott Smart QR kód alapú kártyájának.

Bárki.

Személyesen: a tapolcai Tourinform irodában (8300 Tapolca, Fő tér 17.)

Online: a www.tapolcakartya.hu weboldalon keresztül igényelhető.

TAPOLCA KÁRTYA plasztik kártya átvehető a központi Tourinform irodában (8300 TAPOLCA, Fő tér 17.). A tapolcai és a 6 konzorcíumi település ( Lesencetomaj,Lesenceistvánd, Monostorapáti,Gyulakeszi, Raposka, Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezők ingyen, más településeken élők 500 Ft-ért vásárolhatják meg.

A Tapolca Kártya számos kedvezményes szolgáltatást nyújt, melyek köre folyamatosan bővül.

A tapolcakartya.hu weboldalon az Elfogadóhelyek menüpont alatt található a kedvezményadó szolgáltatók köre és a kedvezmények mértéke.

A városkártya 365 napig érvényes.

Igen. A Tapolca kártya városkártyát a tapolcai és a 6 konzorcíumi település ( Lesencetomaj,Lesenceistvánd, Monostorapáti,Gyulakeszi, Raposka, Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezők ingyen, más településeken élők 500 Ft-ért vásárolhatják meg.

Igen. A Tapolca Kártya városkártyát az állandó tapolcai és 6 konzorcíumi (Lesencetomaj,Lesenceistvánd,Raposka,Gyulakeszi,Monostorapáti,Zalahaláp) lakcímkártyával rendelkezőkön kívüli lakos 500 Ft-ért vásárolhatja meg.